loader image
Loading Events

« All Events

Sava Centar Banquet i Immersive Hall – Doček nove godine

December 31

€120

Sava Centar Banquet Hall je u potpunosti nova, ekskluzivno uređena, grandiozna banket sala, koja komforno može ugostiti 1000 zvanica.

Sava Centar Immersive Hall sala nudi vrhunsko futurustičko digitalno iskustvo. Može da primi do 1000 posetilaca, a zidovi sale mogu da se pomeraju ili uklone kako bi omogućili projekciju od 360 stepeni. Opremljena je sofisticiranom audio opremom i video projekcijama vrhunskog kvaliteta koje se nalaze na svakom zidu.

Ovo je jedina sala takvog tipa u regionu, a sa svojom impresivnom pobršinom od 900 metara kvadratnih, jedna je od najvećih u svetu.

Za doček 2025. Sava Centar Banquet i Immersive Hall vam obećava najbolju atmosferu, vrhunske kulinarske specijalitete, najkvalitetnija pića i besprekornu uslugu.

Bitne informacije

Sa ponosom vas pozivamo da zajedno dočekamo novu godinu u društvu najsjajnijih zvezda Balkana – Lepe Brene i Aca Pejovića!  

Neka vam ova Nova godina započne uz nezaboravne tonove legendarnih hitova i pozitivnu energiju koju Brena i Aco donose na scenu.

Zajedno ćemo pevati, plesati i slaviti početak nove godine u ambijentu ispunjenom svetlosnim efektima, pirotehnikom i, najvažnije, odličnom muzikom. Ne propustite priliku da budete deo ove nezaboravne noći!

Piće se plaća po utrošku.

BUFFET MENU
 
HLADNI DELIKATESI:
– Goveđa hladno dimljena pršuta
– Poširani gambori u vodka sosu sa kavijarom od algi
– Ćureći hladni odrezak sa salsom od rukole i maslina
– Sremski kulen sa peperončino uljem
– Gravadlax Norveški losos sa salsom od morača i kremom od Pekorina
– Njeguška pršuta sa medom od kleke i konjaka
– Svinjska dimljena pečenica Reserva
– Gratinirane dagnje sa parmezanom
– Kuvana šunka sa Dižon dresingom i čatnijem od smokve
– Ćorizo slajsevi sa listovima spanaća i tostiranim lešnikom
– Tradicionalni ‘duvan’ čvarci
– Premium odrezak od svinjskog vrata
 
SELEKCIJA SIREVA:
– Pirotski beli ‘Kačkavalj’
– Sir Bojuval sa mikro biljem
– Dimljeni sir sa suvim šljivama
– Beli koziji sir sa svežim timijanom
– Gauda sa suvim i kandiranim voćem
– Domaća sir rolada sa biberom
– Mocarela sa domaćim pesto sosem
– Gorgonzola sa suvim voćem
– Ručno pravljen sir sa drobljenim orašastim plodovima
– Marinirani beli sir sa maslinovim uljem i planinskim biljem
 
SALATE:
– Selekcija zelenih salata sa pratećim dresinzima
– Salata od morskih plodova sa kinoom i citrusnim dresingom
– Farfale pasta salata sa biftekom i Dijon senfom
– Paradajz salata sa organskim uljem suncokreta
– Selekcija svežih sezonskih salata
– Kukuruz salata sa povrćem i belim Balsamikom
– Nemačka krompir salata sa senfom i tostiranom pancetom
– Grčka salata sa belim sirom, maslinama i hladno ceđenim maslinovim uljem
 
DRESING BAR:
– Tapenada od tri vrste maslina i sušenog paradajza
– Voćna salsa sa uljem badema
– Čili masline sa citrusima
– Dresing od Balsamika sa ruzmarinom
– Peperončino dresing
– Umak od tostiranog semena bundeve
– Citrus preliv sa origanom
– Marinirane masline više vrsta
– Mlečni krem sa suvim planinskim biljem
– Slatko kiseli sos sa medom i vlašcem
– Pelat krema sa bosiljkom
 
GLAVNA JELA:
– Planinska teletina sa ruzmarinom u belom vinu sa ruzmarinom
– Azijska piletina u tempuri sa hrskavim povrćem i krančom od kikirikija
– Rostirani krompir u ljusci sa timjanom
– Rolada od filea Norveškog lososa sa moračem
– Puterizovane ručno rađene njoke sa spanaćem i belim vinom
– Sporo pečeni svinjski vrat u Cabernet umaku
– Pasta pene Napolitana sa Parmigiano Reggiano parmezanom
– Jagnjeći kebab sa citrus salsom i tapenadom od sremuša
– Sotirano sveže povrće sa Sherry marinadom i listovima Grčkog bosiljka
– Francuska rolada od piletine, bardirana biber pancetom
– Basmati pirinač sa flambiranim povrćem i soya sosom
 
HLEB & PECIVO:
– Integralno pecivo sa organskim žitaricama
– Kukuruzno pecivo sa kranč popispom i svežim bosiljkom
– Pšenične zemičke sa semenkama suncokreta
– Integralno pecivo sa semenkama lana
– Pšenične zemičke sa semenkama crnog i belog susama
– Bavarski hleb sa pšeničnim pivom
– Grisini sa morskom solju i peperončinom
– Bezglutenski domaći hleb
– Tradicionalna mini projara sa belim planinskim sirom
– Domaća pita od ‘vučenih’ kora sa šumskim pečurkama
– Domaća pita od ‘vučenih’ kora sa kajmakom i zrelim sirom
 
DESERT:
– Tart sa belgijskom čokoladom i lešnikom
– Sable pistać sa svežim voćem i čokoladnim segmentima
– Tiramisu čašica sa Amaretto likerom
– Maskarpone mus sa insertom od jabuke i cimeta
– Frutti di bosco od bele čokolade i šumskog voća
– Mus od crne čokolade sa mariniranim višnja sosom i konjakom
– Paleta unikatnih pralina
– Selekcija svežeg sezonskog voća

Banquet Hall – Aco Pejović:

Red zone 120€

Bronze zone 150€

Silver zone 180€

Gold zone 210€

Platinum zone 250€


Immersive Hall – Lepa Brena:

Red zone 140€

Bronze zone 170€

Silver zone 190€

Gold zone 220€

Platinum zone 250€

Galerija

Detalji

Datum:
December 31
Cena:
€120
Kategorije:
,
Event Tags:
Website:
https://doceknove.rs/

Lokacija

Beograd
Beograd, Serbia

Buking

DočekNove.rs
Telefon
+381643033400
Email
info@doceknove.rs

Share

Sava Centar Banquet i Immersive Hall – Doček nove godine